• 100% maatwerk
  • Snelle levertijden
  • Breed aanbod

Stalen deuren

Steeds vaker komt staal terug in het interieur van een woning. Door gebruik te maken van stalen deuren met veel glas, oogt het ruimtelijk en sfeervol. Onze stalen deuren zijn in alle maten en soorten te verkrijgen. Zo zijn er stalen taatsdeuren en scharnierdeuren, maar ook schuifdeuren en strakke puien. Onze deuren worden voorzien van een dubbellaags coating en zijn verkrijgbaar in alle gewenste RAL kleuren. Voor een extra industriële look kan er ook blank gecoat worden. Het inmeten, de productie en de montage wordt allemaal in eigen beheer gedaan. Wij bieden u een standaard garantie van 5 jaar op al onze deuren. 


Enkele taatsdeur

Enkele taatsdeur

Dubbele taatsdeur

Dubbele taatsdeur

Enkele scharnierdeur

Enkele scharnierdeur

Dubbele scharnierdeur

Dubbele scharnierdeur

Enkele schuifdeur

Enkele schuifdeur

Dubbele schuifdeur

Dubbele schuifdeur

Boven- en zijlicht

Zijlicht

Trapleuning

Trapleuning

Het gemak van een stalen deur

Een stalen deur is een mooi alternatief voor een traditionele houten deur of juist in een nieuwe situatie. Het staal in combinatie met het glas zorgt voor een ruimtelijk effect. Met onze handgrepen zijn de deuren gemakkelijk te bedienen. Onze taatsdeuren hebben een soft-close sluiting. Voordeel hiervan is dat u de deur niet zelf dicht hoeft te doen, maar deze een 'zetje' geeft en de deur vanzelf sluit.

Vele soorten stalen deuren

Er zijn veel soorten deuren in het staal verkrijgbaar. Binnenwerck Interieur biedt verschillende stijlen en modellen aan. Zo kan er gekozen worden voor een enkele of dubbele scharnierdeur. Hierbij draait de stalen deur 90 graden. Deze deur wordt in een (stalen) kozijn geplaatst. Daarnaast kan er ook voor een taatsdeur gekozen worden. Ook hierin is een enkele of dubbele variant mogelijk. Als derde model leveren en plaatsen wij stalen schuifdeuren. Ideaal om een ruimte mee af te sluiten bijvoorbeeld. Al onze deuren kunnen worden voorzien van boven en zijlichten op maat. De meeste stalen deuren worden in het zwart besteld en geleverd. Echter kan het ook in een andere RAL kleur. Voor extra industriële look kunnen we de stalen deur ook blank laten coaten.  De mogelijkheden zijn dus enorm en geheel aan te passen op uw wens en smaak. De keuzes zijn eindeloos en erg specifiek. Onze medewerkers hebben veel ervaring en kunnen u helpen met de juiste keuze van een gashaard! 

Stalen puien voor buiten

In de zomer is het altijd fijn als u zo lang mogelijk buiten kunt blijven zitten. Geniet daarom des te meer in uw veranda of overkapping met een stalen pui. Zo blijft het ook als het wat kouder wordt, behaaglijker. Hiervoor maken wij een stalen pui die de wind tegen houdt. Voordeel hiervan is dat het daglicht wel door het glas schijnt en het er dus niet donkerder van wordt. Bij Binnenwerck Interieur vindt u het allemaal. 

Stalen deur kopen

Als u op zoek bent naar een stalen deur of pui, dan is Binnenwerck Interieur de betrouwbare partij hierin. Een stalen deur in uw woning wordt op een professionele manier ingemeten, geproduceerd en gemonteerd. Onze stalen deuren kunnen in elke gewenste RAL kleur geleverd worden. Tevens voorzien wij onze deuren van een dubbellaags coating. Dit heeft als voordeel dat het extra goed beschermd is tegen krassen of beschadigingen. Via onze website kunt u een offerte aanvragen voor een stalen scharnierdeur of taatsdeur. Geheel vrijblijvend voorzien wij u van een offerte op maat met één werkdag. Als u eerst meer informatie wilt, dan zijn we te bereiken via ons contactformulier. U kunt ook een mail sturen naar info@binnenwerck.nl . Een stalen deur op maat kopen doet u bij Binnenwerck Interieur.